fxpool.org - signály profiobchodníků zdarma
Strana 1 z 1
fxpool.org - signály profiobchodníků zdarma
Dobrý den, rád bych touto formou udělal reklamu těmto www které se zaměřují na forexové signály. Pokud již něco málo o burze víte, mrkněte na jejich obchodníky u kterých můžete zdarma kopírovat jejich obchody někde bokem na vašem účtu a přijít si tak na pěkné zisky
...vše se dá sledovat zdarma, nebo i v placené verzi, která nabízí větší komfort. Jejich obchodníci jsou profesionální tradeři (především intraday) a rozhodně se k nim nedostane jen tak nějaký *****. Doporučuji sledovat na reálných grafech na svojí platformě že stránky nijak nemlží na rozdíl od různé konkurence
....zatím v průměru každý jejich obchodník udělal denně 50 pips bez nějakých velkých propadů.
omlouvám se tedy že přidávám přímo referenční link, ale jinak to nejde:
http://hofy22.fxpool.org/¨
forexu zdar

...vše se dá sledovat zdarma, nebo i v placené verzi, která nabízí větší komfort. Jejich obchodníci jsou profesionální tradeři (především intraday) a rozhodně se k nim nedostane jen tak nějaký *****. Doporučuji sledovat na reálných grafech na svojí platformě že stránky nijak nemlží na rozdíl od různé konkurence

....zatím v průměru každý jejich obchodník udělal denně 50 pips bez nějakých velkých propadů.
omlouvám se tedy že přidávám přímo referenční link, ale jinak to nejde:
http://hofy22.fxpool.org/¨
forexu zdar

hofais- Poèet pøíspìvkù : 4
Re: fxpool.org - signály profiobchodníků zdarma
pár obrázků na ukázku jak vypadá neplacená verze .....nalevo jsou již uzavřené obchody ....napravo instrukce od poskytovatelů signálů včetně nově otevřených signálů, změny SL, TP, atd 

fxpool - forexové signály
A nyní sem hodím jak jsme si vedli tento týden (21.9-25.9)

» Chcete mít vlastní finanční blog, který budou číst stovky či tisíce lidí, umístěný na zavedeném serveru a navíc zdarma? Napište mi!
» Chcete mít vlastní finanční blog, který budou číst stovky či tisíce lidí, umístěný na zavedeném serveru a navíc zdarma? Napište mi!
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: