Zkušenost zaměstnance Capital Partners - 1.den
Strana 1 z 1
Zkušenost zaměstnance Capital Partners - 1.den
Po dohodě se svým známým (J.Z.) sem přináším jeho zkušenost s Capital Partners publikovanou na Facebooku v rámci diskuze:
Je zde i někdo další, kdo má zkušenost s libovolným obchodníkem s CP?
Admin
J.Z.
Mimochodem jsem si to byl zkusit na vlastní kůži u Capital Partners v Praze - dělat Brokera - čistě ze zvědavosti. U pohovoru nás bylo asi 10 a přišlo mi, že já jediný jsem to udělal. Pohovor byl nejdříve osobní, kde mě pozvali na druhý - kde byl test, o kterém ale nikdo nevěděl. Pro člověka co se o burzu zajímá nic těžkého, z 20ti otázek jsem měl problém s 2-3 (jak se jmenují zakladatelé společnosti atp. ). Volali si nás do prosklené kanceláře a vybírali si, mě už tam manager znal a jen test prolétl očima a přímo se zeptal, vy živě obchodujete viďte? Já že ano, potom se zeptal na procenta, tak jsem mu řekl svých 40% za 3 měsíce, což byl aktuální stav a to mu stačilo. Byl jsem přijat. Další týden v pondělí byl nástupní den a ani jednoho z těch, co byli na pohovoru, jsem tam nepotkal. Posadili mě ke stolu, kde jsem měl místo circa 1 metr, dali mi papír se jmény a volej. Přesně jak jsem očekával vedle mě seděl kluk, který nemohl sehnat práci, trhům nerozumněl ani za mák a druhý den tam už nebyl. Člověk jen projížděl telefonní seznam a zkoušel lidi. Udělal jsem asi jen 10 telefonátů. Pro ostatní jste jen další otrava. Zarazilo mě, že když se mluvilo o tom, jak tam všichni vydělávají ohromné peníze tak polovina z kravaťáků jedla bramborovej salát s chlebem z rendlíku přímo v kanceláři. Po obědě jsem se sešel s managerem a řekl jsem mu, že tohle není pro mě a že takhle si práci na burze nepředstavuju , asi 2 hodiny mě přemlouval, že to je jen první rok, pak se stanu managerem a pak managerem managerů. Tak jsem mu vpálil proč teda ti bohatí obchodníci nechodí na jídlo alespoň vedle do restaurace a pěkně jsem ho zaskočil. Tím skončila moje práce u Capitálů, nadobro:D. Jsem za tuto zkušenost rád a snad to pomůže jiným v rozhodování. Mohl by z toho být poučný článek na Vašem blogu ;-)
Je zde i někdo další, kdo má zkušenost s libovolným obchodníkem s CP?
Admin
Admin- Admin
- Poèet pøíspìvkù : 891
Similar topics
» BFC Capital + Capital Partners: Zpověď bývalého obchodníka
» Třikrát s Capital Partners
» BFC Capital se bude údajně od 1.3.2010 jmenovat Capital Quest s.r.o.
» Nejlepší broker?
» Capital Partners: Klienti žalují makléře, prý je nutil do obchodu s akciemi
» Třikrát s Capital Partners
» BFC Capital se bude údajně od 1.3.2010 jmenovat Capital Quest s.r.o.
» Nejlepší broker?
» Capital Partners: Klienti žalují makléře, prý je nutil do obchodu s akciemi
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: