Nejhloupější CZ investiční fórum? Nr1a.com
4 posters
Strana 1 z 1
Nejhloupější CZ investiční fórum? Nr1a.com
Podle mého subjektivního názoru je nejhloupějším investičním fórem nr1a.com/Diskuse.htm. Proč? Nejde o fakta o akciích či firmách. Jde o něco jiného. Provozovatel nr1a.com se zaměřuje na pomlouvání lidí, dezinformace a lhaní. Pokud v tuzemském investičním světě něco znamenáte a vaše názory jsou obecně sledovány a hodnoceny, dříve či později se bohužel nutně objevíte na nr1a.com a provozovatel webu o vás napíše něco v tom smyslu, že jste idiot, lhář, podvodník a amatér. Mimo pomluvy zde provozovatel webu také uvede vaše dostupné osobní údaje, e-mail, telefonní číslo, adresu, fotografii a mnoho dalších informací. Nevěříte?
Admin- Admin
- Poèet pøíspìvkù : 891
pro Admin
Velice smutné a nepříjemné bohužel v naší republice je možné všechno hold lidská závist je nekonečná. Člověk se může jen zasmát jaký je ten člověk hlupák tohle dělají 10ti leté děti tudíž je vidět výšě jeho inteligence. Takového člověka bych kopal s odpuštěním do prdele až by olizoval zem. Opravdu takhle hloupé vtipy z lidí nedělá nikdo rozumný. Je vidět jak moc ho trápí úspěch druhého že se zmůže pouze k urážení. Hnus dnešní svět
Miikovec- Poèet pøíspìvkù : 11
Re: Nejhloupější CZ investiční fórum? Nr1a.com
Koukám na to. Co si dneska někdo dovolí je až k nevíře
JanZelinka- Poèet pøíspìvkù : 13
nr1a diskusni forum
no ja si myslim, ze i kdyz tedy jsou panove a damy na nr1a nekdy dost radikalni a pana Hyska skutecne nemaji radi, najde zde Value investor dost zajimavych informaci, analyz, odkazu apod. Ja na jejich stranky sem tam zavitam a leccos se dozvim...
antropoid- Poèet pøíspìvkù : 15
Re Antropoid
A přesně o tom jsem již i dříve psal. Občas jsou na NR1A dobré příspěvky a dobré informace. Celkový dojem bohužel kazí kultura onoho fóra. Někdy mi to přijde býti až komické, dva či tři jedinci tam stále dokola opakují jedno jméno, které jim nedá spát. Já se na to fórum dostanu (z jiného počítače, neboť mám zablokovanou IP adresu) tak jednou týdně a snad se nestalo, že bych zde nebyl minimálně dvakrát zmiňován. Je to až s podivem, jakou pozornost zde vzbuzuji, třebaže se tam diskuzí již minimálně rok neúčastním. Všimněte si také, že prakticky nikdy se nejedná o konstruktivní kritiku.
Jinak jsem se tomu trošku věnoval i zde: Vítejte v zemi závisti a průměrnosti. A v tomto případě mi nikdo nevymluví, že nemám pravdu.
Další paradox je, že já sám tomu fóru dělám již dlouhou dobu reklamu, bohužel, úroveň NR1A jde do háje. Jinak důkaz je zde: http://www.iakcie.com/diskuzni-fora/
Jinak jsem se tomu trošku věnoval i zde: Vítejte v zemi závisti a průměrnosti. A v tomto případě mi nikdo nevymluví, že nemám pravdu.
Další paradox je, že já sám tomu fóru dělám již dlouhou dobu reklamu, bohužel, úroveň NR1A jde do háje. Jinak důkaz je zde: http://www.iakcie.com/diskuzni-fora/
Admin- Admin
Re Ladislav a NR1A.com
Obávám se, že Ladislavovi alias Václavovi alias Bedjovi alias Investorovi již definitivně hráblo. Důkazem je jeho poslední komentář na NR1A. Jak mírněji to lze napsat? Asi to přestanu komentovat, neboť je to ztráta času.
Admin- Admin
Similar topics
» NR1A odchází do věčných lovišť
» NR1A: Fórum pro akcie, investice a bulvár v jednom
» První CZ finanční a investiční fórum: Přátelé, právě se vás registrovalo prvních sto!
» Pozor na NR1A.com (Ladislav Konečný): Porušení zákona o ochraně osobních údajů
» Ladislav Konečný (NR1A.com): Trestný čin pomluvy
» NR1A: Fórum pro akcie, investice a bulvár v jednom
» První CZ finanční a investiční fórum: Přátelé, právě se vás registrovalo prvních sto!
» Pozor na NR1A.com (Ladislav Konečný): Porušení zákona o ochraně osobních údajů
» Ladislav Konečný (NR1A.com): Trestný čin pomluvy
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: