Strategie a taktika
4 posters
Strana 1 z 1
Strategie a taktika
Tradeři, jakou strategii a taktiku považujete za nejúspěšnější? Která se vám osobně nejvíce vyplatila?
Admin- Admin
- Poèet pøíspìvkù : 891
Daily a daily
Všechno jen a jen daily TF. 20 minut denně a 50% ročně. Foukačka. Bez srandy to myslím vážně a myslete si co chcete :-) Nemusím snad psát, že se zajímám jen a pouze o TA a nějaké fundamentální nesmysly mě nezajímají a ani je neznám.
Anubis- Poèet pøíspìvkù : 5
Re Anubis
No výborně. Doufám, že se zde objeví více traderů a bude nějaká diskuse
Admin- Admin
:)
Určitě ve stylu, pěkně kecáš bla bla bla :-) Tohle forum je v plenkách, ale snad se rozjede a bude to o něčem aspoň.
Anubis- Poèet pøíspìvkù : 5
Re Anubis
A vidíte, já Vám nic takového nenapsal. Přiznám se, že za poslední rok jsem si přečetl už tolik osobních útoků od závistivců a nevěrců, že už jsem si říkal: mám já to vůbec zapotřebí takhle plýtvat časem a energií na některé pitomce? Ale jedu dál
Snad sem budou časem chodit hlavně ti chytřejší lidi s kvalitními příspěvky a skutečným zájmem o trading (či "klasické" investování v jiných sekcích). Ono těch chytřejších a schopnějších je vždy menšina. Však není potřeba, aby se jednalo o masové fórum, lepší bude relativně méně příspěvků, ale kvalitních.
P.S.: Pokud narazíte na cokoliv zajímavého z Vaší oblasti, klidně to sem můžete kopírovat či dávat linky dle libosti. Myslím, že to fórum zde může snadno sloužit i jako takový "osobní zápisník".
Držím Vám pěsti do Vašich obchodů!
Snad sem budou časem chodit hlavně ti chytřejší lidi s kvalitními příspěvky a skutečným zájmem o trading (či "klasické" investování v jiných sekcích). Ono těch chytřejších a schopnějších je vždy menšina. Však není potřeba, aby se jednalo o masové fórum, lepší bude relativně méně příspěvků, ale kvalitních.
P.S.: Pokud narazíte na cokoliv zajímavého z Vaší oblasti, klidně to sem můžete kopírovat či dávat linky dle libosti. Myslím, že to fórum zde může snadno sloužit i jako takový "osobní zápisník".
Držím Vám pěsti do Vašich obchodů!
Admin- Admin
Re: Strategie a taktika
Funguje to aj na forexe a môžeš napísať nejaké podrobnosti?Anubis napsal:Všechno jen a jen daily TF. 20 minut denně a 50% ročně. Foukačka. Bez srandy to myslím vážně a myslete si co chcete :-) Nemusím snad psát, že se zajímám jen a pouze o TA a nějaké fundamentální nesmysly mě nezajímají a ani je neznám.
kviido- Poèet pøíspìvkù : 13
Re: Strategie a taktika
Zdravím všechny tradery. Nedávno jsem z akcíí přestoupil na forex. Chtěl bych se zeptat, jak nakládáte se zprávama. Jestli v jejich průběhu obchodujete nebo zůstáváte raději stranou. Párkrát mě to docela vypeklo, tak se snažím sbírat info, jak to dělají ostatní. :-) Díky.
Novak- Poèet pøíspìvkù : 3
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: