CI komodity
2 posters
Strana 1 z 1
CI komodity
Chcel by som si otvorit ostry ucet na http://www.cikomodity.com/index.php?action=otvorit-ucet ... na platforme saxotrader-mini , ale zatial som nikde nenasiel referencie ani ohlasy traderov na pracu s www.cikomodity.com ani saxotraderom. Ma s nimi niekto skusenosti?
rhinocort- Poèet pøíspìvkù : 2
Re: CI komodity
ciko sú seriózni, Saxo už menej http://www.financnik.cz/forum/read.php?4,12461,164553#msg-164553
kviido- Poèet pøíspìvkù : 13
no, z tej diskusie, na ktoru si mi dal link som vycital, ze vela ludi nie je spokojnych s platformou, ktoru maju a s poplatkami ... mna vsak na nich zaujala prave platforma, ktoru ponukaju ... pracuje sa mi s nou ovela lepsie ako s metatraderom a inymi platformami ... na druhej strane maju dost vysoke poplatky ... avsak, kedze som este realativne zaciatocnik, tak som zatial dosiel do styku iba s cikomodity a platformami, ktore poukaju a potom s xtb-brokers ... no a z nich dvoch sa mi videli serioznejsi prave ti prvi ... posobia na slovenku, resp. v cesku aj nejaki ini, o ktorych by som mohol uvazovat (ked zoberiem do uvahy, ze moj pociatocny vklad sa bude pohybovat radovo v tisickach usd)?
rhinocort- Poèet pøíspìvkù : 2
Ja idem len demo, live uvažujem o Dukascopy. Tvojej podmienke by vyhovoval MIG. Sú to švajčiari a servis robí jedna slovenka, takže sa ľahko dohodneš. Alebo si u ciko vyber niekoho iného, už neodporúčajú ani cms. Na Saxo a XTB by som odporúčal zabudnúť. Ide o peniaze, takže vzťah k platforme je jeden z najmenej dôležitých parametrov.
kviido- Poèet pøíspìvkù : 13
Similar topics
» Nejprodělečnější komodity a měny
» Weby pro začátečníky - Akcie, komodity, forex atd.
» Komodity: Kde získat dobré vedení, rady a doporučení?
» Weby pro začátečníky - Akcie, komodity, forex atd.
» Komodity: Kde získat dobré vedení, rady a doporučení?
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: