Cyrrus: Zkušenosti s Cyrrusem
3 posters
Strana 1 z 1
Cyrrus: Zkušenosti s Cyrrusem
Vaše zkušenosti s Cyrrusem: http://www.akciecz.com/news/vase-zkusenosti-cyrrus/
Jaké máte další zkušenosti s Cyrrusem či dalšími makléři? Myslím, že je vhodné o tom otevřeně hovořit a vyvarovat se případně dalších drahých chyb.
Jaké máte další zkušenosti s Cyrrusem či dalšími makléři? Myslím, že je vhodné o tom otevřeně hovořit a vyvarovat se případně dalších drahých chyb.
Admin- Admin
- Poèet pøíspìvkù : 891
Cyrrus
Jelikoz naprosto nesouhlasim s ban na Alberta, take muze sve prispevky za cenu vlastniho Banu.
Naposledy upravil antropoid dne Mon Jul 12, 2010 2:09 pm, celkově upraveno 1 krát
antropoid- Poèet pøíspìvkù : 15
Re: Cyrrus: Zkušenosti s Cyrrusem
Souhlasím. Každá mince má 2 strany a zde byla prezentována bohužel jen jedna. Je zajímavé, že když lidí hledají dovolenou (novou LCD, mobil apod.), jsou schopni trávit i hodiny na netu a hledat informace. Když chtějí investovat své těžce vydělané peníze, přijdou k prvním nabídce a nezajímají se. Tak by lehce na netu zjistitli, že akcie jsou riziková investice na min-3-5 let, lépe 8-10 let. Čili pokud koupil v 2008, určitě neměl prodávat v 2009 a když už, tak ne vše.
Bylo by možné zjistit od autora emailu jaké akcie a kolik jich koupil?Jde mi jen o vyhodnocení, jak by na tom akcie byly dneska. Děkuji.
Bylo by možné zjistit od autora emailu jaké akcie a kolik jich koupil?Jde mi jen o vyhodnocení, jak by na tom akcie byly dneska. Děkuji.
Inev- Poèet pøíspìvkù : 13
Re Cyrrus
Inev, mám k tomu dva body:
- Měl jsem z toho emailu pocit, že jeho autor si snad i uvědomuje rizika při investování, ale nebyl spokojený s přístupem či, řekněme, se systematičností práce firmy Cyrrus s klienty (pakliže něco takového lze u typické makléřské firmy vůbec očekávat že?). Ale je to pouze můj pocit. Zeptejme se schválně autora - hned mu posílám tento link na toto fórum.
- Je velmi dobrý nápad zeptat se ho, jak by jeho portfolio vypadalo, kdyby se nic neprodávalo. Opět - posílám autorovi link a uvidíme, zda bude chtít reagovat.
Admin- Admin
Re: Cyrrus: Zkušenosti s Cyrrusem
o Admin : tím samozřejmě nechci hájit brokera. Je to vždy o lidech. Neznám přesný průběh. Já tím jen chtěl naznačit, že by se lidé měli více zajímat, než někam dají peníze a vůbec nejlepší je, si zvyšovat své fin.vzdělání. Pokud byl nespokojený s přístupem, mohl změnit brokera (myslím jako jiného z té firmy) nebo přímo i firmu, ale nemusel prodávat s tak velkou ztrátou. Otázka je , ten pravý důvod prodeje.....
Těším se na možné vyhodnocení k dnešmím dnům, pokud majitel poskytne info...jen pro zajímavost :-) díky za čas.
Těším se na možné vyhodnocení k dnešmím dnům, pokud majitel poskytne info...jen pro zajímavost :-) díky za čas.
Inev- Poèet pøíspìvkù : 13
Re aktuální situace
Autor má již třetí den jednání za jednáním a tak stíhá pouze e-mail a na web se dostane pozdě v noci...
Co se týče propadu trhů poslední dobou, v zásadě jsem rád. Období zhoršené nálady s oblibou využívám k nákupům akcií. Jistě, letošní rok bude z hlediska výběru akcií mnohem náročnější než ten loňský (všechno rozhodně neporoste). I když v mém případě stále vybírám z nějakých 50-80 titulů, které mám již "předvybrány" či již nyní nakoupeny a zvažuji přikoupení. Také se mi průběžně uvolňuje další kapitál tak jak prodávám některé tituly na kterých byl očekávaný a velmi pěkný zisk dosažen (tak jsem např. prodal téměř celou KB nakoupenou ve 2009).
Po delším čase tedy dostávám opět chuť na nákup akcií i když musím říci, že momentálně jsem hodně opatrný a nikam se neženu...
Co se týče propadu trhů poslední dobou, v zásadě jsem rád. Období zhoršené nálady s oblibou využívám k nákupům akcií. Jistě, letošní rok bude z hlediska výběru akcií mnohem náročnější než ten loňský (všechno rozhodně neporoste). I když v mém případě stále vybírám z nějakých 50-80 titulů, které mám již "předvybrány" či již nyní nakoupeny a zvažuji přikoupení. Také se mi průběžně uvolňuje další kapitál tak jak prodávám některé tituly na kterých byl očekávaný a velmi pěkný zisk dosažen (tak jsem např. prodal téměř celou KB nakoupenou ve 2009).
Po delším čase tedy dostávám opět chuť na nákup akcií i když musím říci, že momentálně jsem hodně opatrný a nikam se neženu...
Admin- Admin
Similar topics
» Zkušenosti s makléři
» Zkušenosti s Fio, burzovní společnost, a.s.
» Zkušenosti a názory na Capital Partners
» Jaké máte zkušenosti s X-Trade Brokers?
» Varování aneb Proč je tak důležité, aby lidé komunikovali a pomáhali si...
» Zkušenosti s Fio, burzovní společnost, a.s.
» Zkušenosti a názory na Capital Partners
» Jaké máte zkušenosti s X-Trade Brokers?
» Varování aneb Proč je tak důležité, aby lidé komunikovali a pomáhali si...
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: