Den D: Správná cesta k získání investorů? A adepti?
3 posters
Strana 1 z 1
Jak hodnotíte Den D? Jakou dáte pořadu známku?
Den D: Správná cesta k získání investorů? A adepti?
Právě se dívám na další díl reality show Den D. A jsem z toho celkem na nervy a místy zažívám trapné pocity. Nechť mi adepti na kapitál investorů prominou, ale 95% prezentací jsou pouze zoufalé pokusy. Je to asi opravdu pouze a jenom reality show s cílem pobavit publikum. Zatím mne nepřesvědčil ani jeden projekt o tom, že by do něj snad mělo smysl investovat.
Proč nedělají autoři pořadu předvýběr adeptů?! To opravdu není z čeho vybírat?! Nevěřím!
Ale možná jsem příliš kritický. Jak se vám líbí tato reality show a jak hodnotíte jednotlivé adepty? Svěřili byste někomu své peníze a investovali do jejich projektů?
Proč nedělají autoři pořadu předvýběr adeptů?! To opravdu není z čeho vybírat?! Nevěřím!
Ale možná jsem příliš kritický. Jak se vám líbí tato reality show a jak hodnotíte jednotlivé adepty? Svěřili byste někomu své peníze a investovali do jejich projektů?
Admin- Admin
- Poèet pøíspìvkù : 891
Re: Den D: Správná cesta k získání investorů? A adepti?
Dle mého skromného úsudku tento pořad poskytl to, co měl. Podnikatelé, kteří neví, jakým způsobem přijít za investorem a oslovit ho, se zde dozví, co je potřeba prezentovat, jakým způsobem atd. Každopádně do takto urychlené investiční soutěže málokdy přijde solidní nabídka. Zjevilo se zde vcelku solidní množství zajímavých myšlenek. Je vidět, že většinou to však končí na tom, že něco unikátního nevymyslí podnikatel, ale spíše nějaký věděcký pracovník apod. Z toho vyplývá, že tyto nabídky jsou pak nekvalitně podané a na tom to končí. Každopádně pořad mi přijde přínosný pro lidi, kteří si z něj vezmou potřebnou zkušenost.
petas- Poèet pøíspìvkù : 11
Re Den D
Zajímalo by mne, zda se zde někdo z diskutujících už někdy hlásil na Den D či na Dni D byl.
Harry- Poèet pøíspìvkù : 9
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: