Firma na prodej: Společnost provozující VHP a obstarávající rulety a VLT
2 posters
Strana 1 z 1
Firma na prodej: Společnost provozující VHP a obstarávající rulety a VLT
Firma na prodej: Společnost provozující VHP a obstarávající rulety a VLT: Informace
Admin- Admin
- Poèet pøíspìvkù : 891
rulety a VHP
Jelikoz naprosto nesouhlasim s ban na Alberta, take muze sve prispevky za cenu vlastniho Banu.
Naposledy upravil antropoid dne Mon Jul 12, 2010 2:08 pm, celkově upraveno 1 krát
antropoid- Poèet pøíspìvkù : 15
Re antropoid
Podíval jste se někdy pozorně na nějaké finanční servery? V porovnání s většinou z nich je na tomto fóru reklamy méně. V tomto bodě nemůžu souhlasit. Možná to nevíte, ale 90% reklamy na tomto fóru je a zisky plynou do kapes majitele domény, což nejsem já.
Inzerce na prodej firmy je na tomto fóru i jiných webech proto že:
Nikdo Vás nenutí to číst, je to určeno pouze a výhradně pro ty, které to zajímá.
NR1A.com se neprezentuje jako blog a upřímně, já NR1A také nepovažuji za blog, je to spíše fin.server + fórum. Jinak můj názor na NR1A.com je zde.
www.vrchol.net již neprezentuji jako nejčtenější finanční blog i když jím velmi pravděpodobně je a to sotva 3 měsíce po spuštění, ale v současné době mi to je již celkem jedno.
Mimochodem, ty moje weby opravdu nejsou primárně určeny pro běžného občana. Myslel jsem, že je to již delší čas jasné.
Jinak jsem přesvědčený, že napsat takovýto komentář na jiném fóru, tak Vám jej okamžitě vymažou. Zkuste napsat nějakou srovnatelnou kritiku třeba na investicniweb.cz či fxstreet.cz či financnik.cz či nr1a.com. Nepochybuji o tom, že Vám jej smažou. Věřím, že inteligentní a objektivní člověk pozná rozdíl.
Mimochodem, onen článek jsem já našel na tyden.cz a ten jsem uvedl jako zdroj. tyden.cz, pokud vím, žádný jiný zdroj neuvádělo. Nejsem Google.
A především! Obsah fóra je zcela ve Vašich rukou. Otevřete zajímavá témata a vyvolejte v lidech zájem a celé fórum bude pouze o Vás a o tom co zajímá právě Vás! Proto je to přeci fórum. Já budu spokojený, když sem nebudu muset psát vůbec nic a celé si to zde uděláte jenom pro sebe!
Inzerce na prodej firmy je na tomto fóru i jiných webech proto že:
- prodej té společnosti je v tento okamžik součástí mého byznysu
- jsou to mé weby a tak jistě uznáte, že si zde mohu napsat co uznám za vhodné
Nikdo Vás nenutí to číst, je to určeno pouze a výhradně pro ty, které to zajímá.
NR1A.com se neprezentuje jako blog a upřímně, já NR1A také nepovažuji za blog, je to spíše fin.server + fórum. Jinak můj názor na NR1A.com je zde.
www.vrchol.net již neprezentuji jako nejčtenější finanční blog i když jím velmi pravděpodobně je a to sotva 3 měsíce po spuštění, ale v současné době mi to je již celkem jedno.
Mimochodem, ty moje weby opravdu nejsou primárně určeny pro běžného občana. Myslel jsem, že je to již delší čas jasné.
Jinak jsem přesvědčený, že napsat takovýto komentář na jiném fóru, tak Vám jej okamžitě vymažou. Zkuste napsat nějakou srovnatelnou kritiku třeba na investicniweb.cz či fxstreet.cz či financnik.cz či nr1a.com. Nepochybuji o tom, že Vám jej smažou. Věřím, že inteligentní a objektivní člověk pozná rozdíl.
Mimochodem, onen článek jsem já našel na tyden.cz a ten jsem uvedl jako zdroj. tyden.cz, pokud vím, žádný jiný zdroj neuvádělo. Nejsem Google.
A především! Obsah fóra je zcela ve Vašich rukou. Otevřete zajímavá témata a vyvolejte v lidech zájem a celé fórum bude pouze o Vás a o tom co zajímá právě Vás! Proto je to přeci fórum. Já budu spokojený, když sem nebudu muset psát vůbec nic a celé si to zde uděláte jenom pro sebe!
Admin- Admin
- Poèet pøíspìvkù : 891
Similar topics
» Firma na prodej: Společnost provozující VHP a obstarávající rulety a VLT
» Zlato je zralé na prodej
» BAC: Prodej Bank of America Corporation
» ATPG vs COP
» Společnost KLV Consulting
» Zlato je zralé na prodej
» BAC: Prodej Bank of America Corporation
» ATPG vs COP
» Společnost KLV Consulting