Věštec z Omahy o aktuální situaci i o svých investicích a přístupu k investování
3 posters
Strana 1 z 1
Věštec z Omahy o aktuální situaci i o svých investicích a přístupu k investování
Warren Buffett v rozhovoru pro CNBC včera uvedl, že většinu svých investic drží v dolarech, pokud by musel investovat do zahraniční měny, vybral by si švýcarské franky. Celkově se vývoje na měnových trzích obává; budoucnost měn je otázkou toho, co udělají vlády a jak budou v delším období disciplinované. Vláda USA byla podle jeho názoru v tomto ohledu „velmi dobrá“. Pokračování
Admin- Admin
- Poèet pøíspìvkù : 891
Re: Věštec z Omahy o aktuální situaci i o svých investicích a přístupu k investování
Nikdo mě nenutí přispívat
Naposledy upravil Tony dne Wed Mar 10, 2010 9:37 am, celkově upraveno 1 krát
Tony- Poèet pøíspìvkù : 12
Re: Věštec z Omahy o aktuální situaci i o svých investicích a přístupu k investování
Naposledy upravil Tony dne Wed Mar 10, 2010 9:33 am, celkově upraveno 1 krát
Naposledy upravil Tony dne Wed Mar 10, 2010 9:40 am, celkově upraveno 1 krát
Re Buffett
Bohužel neměl. Včera jsem byl celý den na cestách. Dnešek není lepší a kupa úkolů zbývá. Snad o víkendu... Však tu otázku položte do pléna...
Admin- Admin
Naposledy upravil Tony dne Wed Mar 10, 2010 9:34 am, celkově upraveno 1 krát
Re Buffett
Dobrý tip.
Texty a investice týkající se Buffetta, to je vždy zajímavé čtení. Někteří lidé jej již řadu let odepisují (o tom jsem si vždy myslel své, ale asi nemá smysl jim to vyvracet), ale starý pán pořád válí! O tom jsem přesvědčený. Navíc, a to je v tomto oboru celkem vzácné, je Buffett také obecně uznávaný a dokonce oblíbený.
Jinak pro ty, kteří rádi čtou o tomto fenomenálním investorovi: www.warrenbuffett.cz
Texty a investice týkající se Buffetta, to je vždy zajímavé čtení. Někteří lidé jej již řadu let odepisují (o tom jsem si vždy myslel své, ale asi nemá smysl jim to vyvracet), ale starý pán pořád válí! O tom jsem přesvědčený. Navíc, a to je v tomto oboru celkem vzácné, je Buffett také obecně uznávaný a dokonce oblíbený.
Jinak pro ty, kteří rádi čtou o tomto fenomenálním investorovi: www.warrenbuffett.cz
Admin- Admin
Pane Hýsku, z Vašeho předchozího příspěvku jsem se dozvěděl, že máte web věnovaný W. Buffettovi.
Naposledy upravil parez dne Wed May 19, 2010 8:59 pm, celkově upraveno 1 krát
parez- Poèet pøíspìvkù : 12
Re Warren Buffett
Je to tak. Víte, ten web, to už je spíše takový můj koníček a zábava. Stíhám to pouze o volném čase. Stejně jako www.akciecz.com , www.vrchol.net , www.investori.net , www.iakcie.com ... Jinak, pokud někdo narazí na něco, co je třeba na libovolný web doplnit, napište mi to i s linkem třeba na akcie-komodity@seznam.cz a vynasnažím se, hned jak to půjde, doplnit.
Admin- Admin
Re Tony
Další člověk, který si neváží druhých a jejich času, který věnovali odpovědím. Škoda.
Admin- Admin
Similar topics
» Jak hodnotíte současnou ekonomickou situaci ve světě?
» Informace o investicích do odvětví cestovního ruchu
» Propagujte se: Máte skvělé www stránky o financích či investicích?
» Investování do veteránů
» Value investování - nový web
» Informace o investicích do odvětví cestovního ruchu
» Propagujte se: Máte skvělé www stránky o financích či investicích?
» Investování do veteránů
» Value investování - nový web
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: