BROKERTRADE či Broker Trade
3 posters
Strana 1 z 1
BROKERTRADE či Broker Trade
Jedni z největších podvodníků kteří v ČR existují je uvedená firma Brokertrade. Její majitelé bývalý číšník Jiří Slaboch a Kosovský albánec Mardešič přesvědčují movité klienty k obchodování s akciemi. Potom těmto klientům lezou do účtů a oberou je o jejich vklady poplatkama. Jsou to experti na podvody a bývalí zaměstnanci podvodné zkrachovalé společnosti Afin Brokers a Capital partners. Dejte si na ně pozor. Obrali už mnoho lidí o jejich úspory.
MKROUP- Poèet pøíspìvkù : 1
Re neseriózní firmy
Dobrý den, chci všechny diskutující poprosit, aby sem již nepsali na téma finanční podvody a podvodníci, ale raději to napsali do nějakého anonymního fóra. Seznam fór je zde: http://www.iakcie.com/diskuzni-fora/ , dále o podvodech např. zde: http://podvody.forumotion.com/ .
Nechci být opět cílem útoků finančních podvodníků (neboť zde o nich někdo něco ošklivého a pravdivého napsal). Nechci, aby mi bylo znovu vyhrožováno a to nejen právníky, ale také fyzickým napadením včetně napadení mé rodiny.
Děkuji za pochopení
Hýsek
Nechci být opět cílem útoků finančních podvodníků (neboť zde o nich někdo něco ošklivého a pravdivého napsal). Nechci, aby mi bylo znovu vyhrožováno a to nejen právníky, ale také fyzickým napadením včetně napadení mé rodiny.
Děkuji za pochopení
Hýsek
Admin- Admin
- Poèet pøíspìvkù : 891
Pomoc při investování s Brokertrade s.r.o.
Na emailu brokertrade.sos@centrum.cz nabízíme pomoc při investování s touto společností, tak aby nedošlo k defraudaci klientských účtů. Pokud klient dodrží zásady uvedené v našem návodu zajistí si kontrolu nad svým účtem a zamezí pokusům o defraudaci svého čtu ze strany pracovníků Brokertrade
Van Helsing- Poèet pøíspìvkù : 1
Re pomoc s Brokertrade
Promiňte, ale větší pitomost jsem v životě neviděl ani neslyšel.
Admin- Admin
- Poèet pøíspìvkù : 891
Similar topics
» Nejlepší broker?
» Broker StockPair
» Jaký je nejlepší broker na obchodování s akciemi?
» X-Trade Brokers Cup
» Jaké máte zkušenosti s X-Trade Brokers?
» Broker StockPair
» Jaký je nejlepší broker na obchodování s akciemi?
» X-Trade Brokers Cup
» Jaké máte zkušenosti s X-Trade Brokers?
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: