Profi Credit s. r. o.
2 posters
Strana 1 z 1
Profi Credit s. r. o.
Dobrý den,
zabývám se podvody od různých firem a jednotlivců. Nyní jsem narazila na tuto firmu Profi Credit s. r. o., která sice není typickým podvodníkem, ale jsou zde velké nesrovnalosti v chování vůči svým zákazníkům. Ti pak přicházejí ve výsledku o vše. Jedná se např. o to, když platíte, pak jste nemocní a platíte, ale třeba o dva tisíce méně.
Tato společnost nereaguje na to, že jí peníze na účet chodí a sesplatní Vám úvěr a jste dlužníkem.
Mám nějaké osoby, které mají špatné zkušenosti podobné s touto firmou a touto cestou hledám další takto "postižené" aby se mi přihlásili k chystanému protiútoku.
Dopředu říkám, že nejsem jedna z postižených. Zabývám se právem a působím tam, kde právníci prakticky selhali.
Mé služby jsou také nesrovnatelně levnější než jeden právník a tak pomáhám lidem, kteří si samozřejmě na právní služby ani pomyslet nemohou a radím jim jak se zachovat a co dělat dále.
Mám už nějaké vyhrané spory a mám záštitu MV.
Štve mě nespravedlnost a podvody zvláště u firem, které parazitují na špatném znění v Živnostenském zákoně.
Takže prosím ozvěte se mi, kdo má s výše zmíněnou firmou problémy - má třeba i Rozhodčí nález - s tím se také dá něco dělat a ozvěte se mi i Vy ostatní, kteří máte jakékoliv problémy s podobnými firmami nebo půjčkami od soukromých osob.
www.unabella.stranky1.cz
Děkuji a přeji krásný čas.
zabývám se podvody od různých firem a jednotlivců. Nyní jsem narazila na tuto firmu Profi Credit s. r. o., která sice není typickým podvodníkem, ale jsou zde velké nesrovnalosti v chování vůči svým zákazníkům. Ti pak přicházejí ve výsledku o vše. Jedná se např. o to, když platíte, pak jste nemocní a platíte, ale třeba o dva tisíce méně.
Tato společnost nereaguje na to, že jí peníze na účet chodí a sesplatní Vám úvěr a jste dlužníkem.
Mám nějaké osoby, které mají špatné zkušenosti podobné s touto firmou a touto cestou hledám další takto "postižené" aby se mi přihlásili k chystanému protiútoku.
Dopředu říkám, že nejsem jedna z postižených. Zabývám se právem a působím tam, kde právníci prakticky selhali.
Mé služby jsou také nesrovnatelně levnější než jeden právník a tak pomáhám lidem, kteří si samozřejmě na právní služby ani pomyslet nemohou a radím jim jak se zachovat a co dělat dále.
Mám už nějaké vyhrané spory a mám záštitu MV.
Štve mě nespravedlnost a podvody zvláště u firem, které parazitují na špatném znění v Živnostenském zákoně.
Takže prosím ozvěte se mi, kdo má s výše zmíněnou firmou problémy - má třeba i Rozhodčí nález - s tím se také dá něco dělat a ozvěte se mi i Vy ostatní, kteří máte jakékoliv problémy s podobnými firmami nebo půjčkami od soukromých osob.
www.unabella.stranky1.cz
Děkuji a přeji krásný čas.
Unabella- Poèet pøíspìvkù : 2
Pomoc lidem je vždy vítána
Mám pro vás návrh. Napište článek třeba o nejčastějších chybách, které lidi dělají a díky kterým se také dostávají do potíží pro můj server http://www.akciecz.com/penize-finance/ a pod článkem bude samozřejmě odkaz na váš web a služby. Tato dvojkombinace, tedy užitečný článek plus kontakt na služby, totiž dokonale funguje. Stačí mi poslat váš článek na můj e-mail jh(zav)akciecz.com. Či rovnou vložit sem do fóra a já jej přenesu i tam.
Hýsek
Hýsek
Admin- Admin
- Poèet pøíspìvkù : 891
Re: Profi Credit s. r. o.
Admin napsal:Mám pro vás návrh. Napište článek třeba o nejčastějších chybách, které lidi dělají a díky kterým se také dostávají do potíží pro můj server http://www.akciecz.com/penize-finance/ a pod článkem bude samozřejmě odkaz na váš web a služby. Tato dvojkombinace, tedy užitečný článek plus kontakt na služby, totiž dokonale funguje. Stačí mi poslat váš článek na můj e-mail jh(zav)akciecz.com. Či rovnou vložit sem do fóra a já jej přenesu i tam.
Hýsek
Dobrý den,
děkuji rozmyslím se a dám vědět. Je to dobrý nápad.
Unabella
Unabella- Poèet pøíspìvkù : 2
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: