Warrant a certifikát
4 posters
Strana 1 z 1
Warrant a certifikát
xxxx
Naposledy upravil Investor2 dne Mon Dec 07, 2009 10:24 am, celkově upraveno 1 krát
Investor2- Poèet pøíspìvkù : 9
Daně neplatím, nebudu živit vyžírky Bradavičku Paroubka a Topola
Zdravím ctěné diskutující,
obchoduji na Fx trhu na platformě u českého brokera.
Daně neplatím, nebudu živit vyžírky Bradavičku Paroubka a Topola, zv****l bych když vidím jim podobné jak se vyvalují v kancelářích a pijou kafíčko za peníze ukradené na daních z mých platů, když jsem ještě chodil do práce. Ti lumpové by měli být zavření někde na opuštěném ostrově, aby svou existencí nepáchali škody. A hned za nimi stojí zástup dalších vyžírků, jako jsou celníci, antimonopolní úřad, kontrolní úřad, většina ministerstev, je mi z těch lidí špatně.
Nicméně nevíte, jestli v poslední době nedošlo k nějaké právní úpravě ohledně daní za obchodování na forexu? Nebudou mít brokeři povinnost reportovat někam na úřad data o klientech?
Daně neplatím, nebudu živit vyžírky Bradavičku Paroubka a Topola, zv****l bych když vidím jim podobné jak se vyvalují v kancelářích a pijou kafíčko za peníze ukradené na daních z mých platů, když jsem ještě chodil do práce. Ti lumpové by měli být zavření někde na opuštěném ostrově, aby svou existencí nepáchali škody. A hned za nimi stojí zástup dalších vyžírků, jako jsou celníci, antimonopolní úřad, kontrolní úřad, většina ministerstev, je mi z těch lidí špatně.
Nicméně nevíte, jestli v poslední době nedošlo k nějaké právní úpravě ohledně daní za obchodování na forexu? Nebudou mít brokeři povinnost reportovat někam na úřad data o klientech?
Xenofanes- Poèet pøíspìvkù : 2
Re Investor2
Tak bohužel jsem nepochopil proč či jak, ale Investor2 si zřejmě právě smazal všechny své příspěvky. Škoda.
Admin- Admin
- Poèet pøíspìvkù : 891
Re: Warrant a certifikát
Xenofanes napsal:Zdravím ctěné diskutující,
Zásadně nesouhlasím. Nedovedu si představit jak bychom jako skupina lidí žijící na území ohraničeném hranicemi ČR bez vlády, poslanců, úřadů, učitelů, policajtů, hasičů, vojáků a dalších státních zaměstnanců sami vzájmně mezi sebou a s okolním světem vůbec byli schopni žít a fungovat a investovat na burzách. Bohu dík mě je špatně z lidí. kteří daně neplatí z výše uvedeného názoru. Tímto netvrdím, že lidé placení z daní pracují kvalitně, svědomitě a poctivě, ale kdo takovou práci chce a může za ten jejich tabulkový peníz dělat?
CeKo- Poèet pøíspìvkù : 5
Similar topics
» Cyrrus: Certifikát Top Stars Performer CZK
» Bonusový certifikát s fixním ročním výnosem 9%
» Bonusový certifikát, který investorovi přináší fixní výnos 27% za 3 roky
» Bonusový certifikát s fixním ročním výnosem 9%
» Bonusový certifikát, který investorovi přináší fixní výnos 27% za 3 roky
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: