3 tipy pro váš úspěch na diskusním fóru
Strana 1 z 1
3 tipy pro váš úspěch na diskusním fóru
Mám pro vás 3 tipy, které by mohly pomoci...
Přeji vám úspěch!
- Sám jsem zjistil, že když člověk otevřeně a upřímně napíše své názory, tak je výrazně větší pravděpodobnost, že vznikne diskuse. Příkladem je na tomto fóru zatím asi nejúspěšnější téma: "Začátečníci - rady do začátku": https://financial.forumczech.com/zaatenici-f22/rady-do-zaatku-t100.htm
Jak je téma velmi praktické či velmi zajímavé či kontroverzní, pravděpodobnost úspěchu velmi stoupá.
- U některých vašich příspěvků bývá méně přečtění než u některých mých jenom a pouze proto, že ty svoje občas "proženu" přes Twitter a např. linkuj.cz. Tedy nejde o to, že by ty moje byly lepší, ale udělal jsem jim "mikrokampaň". Jinak dát odkaz třeba na linkuj.cz je snadné a může to udělat každý a já to jenom uvítám.
- Dejte si záležet na předmětu! V ideálním případě by měl předmět obsahovat několik klíčových slov. Příklad: "IBM" "Akcie" "Kurz" "Tipy" "Vývoj" "Jak vydělat"... Samozřejmě to musí i jako celek dávat smysl. Proč? Jednak lidi poznají hned, o čem to je. A především, přijde na příspěvek také řada lidí přes vyhledávače (google,seznam). Mám to vyzkoušené a vím, o čem mluvím. Ukázka? Dejte si do vyhledávače seznam.cz slovo "Ponziho schéma"...
Přeji vám úspěch!
Admin- Admin
- Poèet pøíspìvkù : 891
Similar topics
» Martin Poš a úspěch CYBEXu
» Úspěch: Jak uspět v podnikání a byznysu
» Názory lidí
» Jak uspět na fóru: Chcete aby vaše příspěvky četlo co nejvíce lidí a byl na ně ohlas? Mám pár tipů...
» Opce - Co je opce
» Úspěch: Jak uspět v podnikání a byznysu
» Názory lidí
» Jak uspět na fóru: Chcete aby vaše příspěvky četlo co nejvíce lidí a byl na ně ohlas? Mám pár tipů...
» Opce - Co je opce
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: