Daně a osobní automobil v podnikání
3 posters
Strana 1 z 1
auto v podnikani
no ja si myslim,ze zase takova veda to neni a nemyslim si,ze zrovna kvuli autu potrebujete danoveho poradce.Kazda druha samostatna ucetni je schopna si s tim poradit,nebo se to bez vetsich problemu da nastudovat i samostatne. Zase bych zbytecne nedesil,myslim ze cetsinu dani zvladne bezna ucetni,problem muze nastat u DPH a spotrebnich dani,ale jinak je pro zivnostnika najmuti danoveho poradce spise zbytecne mrhani penezi. A
albert- Poèet pøíspìvkù : 13
Re daně a podnikání
To byl pouze takový Jirkův mikročláneček na daňové téma. Tady přeci nejde pouze o auto. Každopádně každý má možnost volby. Za posledních pár týdnů jsem měl tolik dotazů na daně, že už toho bylo příliš. Volají mi i lidé, které vůbec neznám. Tedy i proto jsem byl rád, že Jirka nějaké první dva články velmi pohotově napsal a samozřejmě pod nimi i uvedl svůj kontakt. Daně nejsou moje parketa. Spíše mne stresují a tak jsem rád, že to můžu někomu předat a on si s tím poradí. Toť vše. Už tak mám tolik práce, že nevím, co dělat dříve...
Jinak první článeček byl zde: http://www.akciecz.com/news/danovy-poradce-k-cemu-je-dobry-danovy-poradce/
Jinak první článeček byl zde: http://www.akciecz.com/news/danovy-poradce-k-cemu-je-dobry-danovy-poradce/
Admin- Admin
- Poèet pøíspìvkù : 891
Re: Daně a osobní automobil v podnikání
K tomuto tématu by bylo vhodné dodat pouze to, že peníze investované do daňového poradce či kvalitního účetního nikdy nejsou vyhozené z okna. Velkým problémem však je najít osobu kvalifikovanou, šikovnou a zodpovědnou. To je problém obrovský a dlouhodobý.
petas- Poèet pøíspìvkù : 11
Similar topics
» Podnikání: spasí on-line marketing české podnikání? (PR článek)
» Daně: Investice na burze a daně
» Jak na osobní finanční plán?
» Teambuilding
» Úspěch: Jak uspět v podnikání a byznysu
» Daně: Investice na burze a daně
» Jak na osobní finanční plán?
» Teambuilding
» Úspěch: Jak uspět v podnikání a byznysu
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: