LJ: Hledám uplatnění v oboru financí (personalistika, management, školitelství)
3 posters
Strana 1 z 1
Admin- Admin
- Poèet pøíspìvkù : 891
Vazne ?????
Jelikoz naprosto nesouhlasim s ban na Alberta, take muze sve prispevky za cenu vlastniho Banu.
Naposledy upravil antropoid dne Mon Jul 12, 2010 2:03 pm, celkově upraveno 1 krát
antropoid- Poèet pøíspìvkù : 15
Re spolupráce, reklama a Facebook
Vůbec nerozumím tomu, proč se na vlákno "Spolupráce" díváte? Každý si může vybrat ta svoje témata a jiná zcela ignorovat. Já jsem té slečně, které mne aktivně oslovila přes Facebook vyšel vstříc. Pokud to někoho obtěžuje, nechápu, proč to čte?
Jinak celkový obsah fóra je již v rukou vás všech.
Jinak celkový obsah fóra je již v rukou vás všech.
Admin- Admin
Forum ve Vasich rukou?
Jelikoz naprosto nesouhlasim s ban na Alberta, take muze sve prispevky za cenu vlastniho Banu.
Naposledy upravil antropoid dne Mon Jul 12, 2010 2:02 pm, celkově upraveno 1 krát
antropoid- Poèet pøíspìvkù : 15
Re: LJ: Hledám uplatnění v oboru financí (personalistika, management, školitelství)
Backlinks jsou prioritou p. Hýska. Podívejte se sem ,na jeho blog: http://aakjh.blogspot.com
Vždyť je to jen soustava linků, nic jiného. Po rozkliknutí názvu článku se opět jen objeví další link.
Ještě loni tvrdil, že odmítá nové klienty. Nyní má inzerát, že hledá klienty. Zřejmě mu business nejde podle jeho představ.
Vždyť je to jen soustava linků, nic jiného. Po rozkliknutí názvu článku se opět jen objeví další link.
Ještě loni tvrdil, že odmítá nové klienty. Nyní má inzerát, že hledá klienty. Zřejmě mu business nejde podle jeho představ.
parez- Poèet pøíspìvkù : 12
Re parez
Myslím, že jsem to již několikrát napsal, že na www.aakjh.blogspot.com , který již jako blog nevyužívám, budou nově již pouze linky. A má to svůj účel. Mimochodem, na seznam.cz na slovo "akcie" je ten blog průběžně na první stránce (ve velké konkurenci) a o něčem to jistě svědčí.
(Upozorňuji, že na ten blog lidé stále chodí "na staré články", předpokládám, že přes vyhledávače. Dokonce je začínají pomalu také linkovat z jiných webů, což je milé.)
Co se týče Vašeho argumentu ohledně nových klientů, asi to nebylo správně pochopeno. Hovořil jsem opakovaně o tom, že již nejsem schopen vyhovět všem zájemcům. Ale pozor! Dříve jsem nehovořil o minimální investované částce. I proto se mi ozývalo tolik zájemců. A pokud jste pozorný čtenář, aktuální kampaň, který probíhá na webu, je na minimální investici 5 mil Kč. Tím se samozřejmě dramaticky snižuje počet potenciálních klientů a opět to má svoji logiku a má to svůj účel. Snad je to z toho nyní jasné. Věřím, že inteligentní člověk to pochopí.
Mimochodem, jsou firmy, kde je jako minimální částka bráno třeba 10 mil Kč či 1 mil euro. A nelze proti tomu nic namítnout. Ostatně, každá firma by měla vědět, kdo jsou její klienti a pro koho je nabídka určená.
V čem jsem byl ještě nesrozumitelný?
Hýsek
(Upozorňuji, že na ten blog lidé stále chodí "na staré články", předpokládám, že přes vyhledávače. Dokonce je začínají pomalu také linkovat z jiných webů, což je milé.)
Co se týče Vašeho argumentu ohledně nových klientů, asi to nebylo správně pochopeno. Hovořil jsem opakovaně o tom, že již nejsem schopen vyhovět všem zájemcům. Ale pozor! Dříve jsem nehovořil o minimální investované částce. I proto se mi ozývalo tolik zájemců. A pokud jste pozorný čtenář, aktuální kampaň, který probíhá na webu, je na minimální investici 5 mil Kč. Tím se samozřejmě dramaticky snižuje počet potenciálních klientů a opět to má svoji logiku a má to svůj účel. Snad je to z toho nyní jasné. Věřím, že inteligentní člověk to pochopí.
Mimochodem, jsou firmy, kde je jako minimální částka bráno třeba 10 mil Kč či 1 mil euro. A nelze proti tomu nic namítnout. Ostatně, každá firma by měla vědět, kdo jsou její klienti a pro koho je nabídka určená.
V čem jsem byl ještě nesrozumitelný?
Hýsek
Admin- Admin
Re antropoid
Kritika mi nikdy nevadí, pokud je objektivní. Také si povšimněte, že zde nechávám i kritické příspěvky, což je na jiných webech vzácnost, ale to se již opakuji.
A fórum je opravdu v rukou diskutujících. Otevřete sám 500 zajímavých témat a vyvolejte s lidmi diskusi a fórum zde bude pouze Vaše. A o tom to je. Je to fórum pro dospělé sebevědomé lidi, kteří se nestydí za vlastní názor. Jenže, těch lidí je na webu prostě menšina a vždy bude.
A fórum je opravdu v rukou diskutujících. Otevřete sám 500 zajímavých témat a vyvolejte s lidmi diskusi a fórum zde bude pouze Vaše. A o tom to je. Je to fórum pro dospělé sebevědomé lidi, kteří se nestydí za vlastní názor. Jenže, těch lidí je na webu prostě menšina a vždy bude.
Admin- Admin
Argumentace a důkaz
Jinak jsem našel jeden starší článeček, kde si můžete snadno ověřit kontinuitu mých myšlenek. Najdete jej zde.
Admin- Admin
Similar topics
» Hledáme obchodní zástupce pro Hradecko a Pardubicko (školitelství, finančnictví)
» Hledám investora s 400 000,- Eur
» Do čeho investovat a neprodělat? Je těžké se naučit v tomto oboru chodit?
» Hledám ambiciózní lidi
» Ziskové obchodování: Hledám informace, které mě přiblíží k mému cíli
» Hledám investora s 400 000,- Eur
» Do čeho investovat a neprodělat? Je těžké se naučit v tomto oboru chodit?
» Hledám ambiciózní lidi
» Ziskové obchodování: Hledám informace, které mě přiblíží k mému cíli
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: