Ziskové obchodování: Hledám informace, které mě přiblíží k mému cíli
Strana 1 z 1
Ziskové obchodování: Hledám informace, které mě přiblíží k mému cíli
Dobrý den, předem Vám děkuji za Váš čas. Na úvod jsem student (gymnázium), který pomalu začíná myslet na svoji budoucnost. Za svého ranného mládí jsem nastřádal malý obnos peněz (cca 100tis. kč), který bych chtěl teď nejlépe investovat, pokud možno se ziskem, který se mi bude refundovat v horizontu 1-2let. Je vůbec realizovatelné investování s takto malým obnosem peněz? Nějakou dobu se již orientuji v investování jako takovém, především forex a komodity, avšak nikdy jsem nerealizoval žádný skutečný obchod. Pouze demo platformy u kterých narážím na nesolventnost českých brokerských firem. Snažím se analyzovat trh, avšak moje analýzy nejsou moc dobré. Poslední dobou se pomalu ztrácím v nepřeberném množství informací, které jsem zatím nastřádal co se investičního obchodování týče. Prosím Vás tedy, nemůžete mi doporučit nějakou odbornou literaturu, která mě nasměruje správným směrem? Zkoušel jsem daytrading i dlouhodobé obchodování a moje výsledky nebyly nijak úchvatné. Profit byl téměř nulový. Nehledám univerzální radu jak se stát úspěšným, ale hledám informace, které mě přiblíží o krok blíže k mému cíli. Děkuji
Moje odpověď
Jak mu poradíte vy?
Moje odpověď
Jak mu poradíte vy?
Admin- Admin
- Poèet pøíspìvkù : 891
Similar topics
» Dvě knihy o investování, které Vám mohu vřele doporučit a které miluji
» Hledám investora s 400 000,- Eur
» Rady do začátku...
» Zprávy z jiného pohledu...
» LJ: Hledám uplatnění v oboru financí (personalistika, management, školitelství)
» Hledám investora s 400 000,- Eur
» Rady do začátku...
» Zprávy z jiného pohledu...
» LJ: Hledám uplatnění v oboru financí (personalistika, management, školitelství)
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: