Vaše portfolio
+2
Investor2
Admin
6 posters
Strana 1 z 1
Vaše portfolio
Máte chuť zde prezentovat vaše portfolio či si ho nechat zhodnotit zkušenějšími? Sem s ním!
Admin- Admin
- Poèet pøíspìvkù : 891
Re: Vaše portfolio
xxxxx
Naposledy upravil Investor2 dne Mon Dec 07, 2009 10:24 am, celkově upraveno 1 krát
Investor2- Poèet pøíspìvkù : 9
Re zajištění
Absolvoval jsem nespočet diskusí na toto téma. Můj názor a přístup k tomuto zásadnímu bodu není žádné tajemství a už jsem to na webu i psal.
Nevěřím na zázračné řešení. Nevymyslel jsem žádný geniální postup. Moje typické portfolio vypadá zhruba tak, že 1/3 je v CZK, 1/3 v USD a 1/3 v EURO. A vzhledem k tomu rozložení se ten problém do určité míry řeší sám. Dost s tím souvisí i to, že se snažím "trefit" akcie, které vyrostou minimálně o 50-100%. Možná se pokusím o tom raději napsat nějaký článeček. Tohle mi přijde jako náročnější téma.
Nevěřím na zázračné řešení. Nevymyslel jsem žádný geniální postup. Moje typické portfolio vypadá zhruba tak, že 1/3 je v CZK, 1/3 v USD a 1/3 v EURO. A vzhledem k tomu rozložení se ten problém do určité míry řeší sám. Dost s tím souvisí i to, že se snažím "trefit" akcie, které vyrostou minimálně o 50-100%. Možná se pokusím o tom raději napsat nějaký článeček. Tohle mi přijde jako náročnější téma.
Admin- Admin
Re Investor2
Tak bohužel jsem nepochopil proč či jak, ale Investor2 si zřejmě právě smazal všechny své příspěvky. Škoda.
Admin- Admin
edog- Poèet pøíspìvkù : 10
Re investice a systémy
Musím se přiznat, že vzhledem k tomu, jaká procenta zde uvádíte, působí na mne tyto (programy) maximálně podezřele. Zatím jsem tomu ovšem nevěnoval ani vteřinu a nic nestudoval, tedy raději se zdržím hodnocení.
Těším se, jaké budou reakce dalších lidí. Jsem velmi rád, že zde píšete svoji otevřenou a věřím že osobní zkušenost.
Těším se, jaké budou reakce dalších lidí. Jsem velmi rád, že zde píšete svoji otevřenou a věřím že osobní zkušenost.
Admin- Admin
Re investice a systémy
Děkuji Vám za doplňující informace. Každopádně, já už mám otázku investic dávno vyřešenou.
Admin- Admin
Re pomoc lidem
Myslím, že už jsem udělal celkem dost tím, že jsem vytvořil několik volně dostupných investičních informačních webů a to i pro lidi, kteří zatím nemají žádný kapitál a teprve začali na investice šetřit. Věřte nebo ne, věnoval jsem tomu minimálně několik tisícovek hodin. Ale to snad zde nemusím nikomu dokazovat. Odvedl jsem také spoustu jiné práce a zadarmo.
Admin- Admin
Re: Vaše portfolio
...
Naposledy upravil edog dne Thu Apr 29, 2010 6:58 pm, celkově upraveno 2 krát (Reason for editing : People just don't read the informations only criticizing!)
Letadylko ???
A je to tady, dalsi letadylko...
Staci se ridit, jednoduchou radou, investujte pouze do toho, cemu rozumite (protoze je jednoduche tomu rozument) a co si muzete prohlednout.
Tohle je nesmysl, nejde tomu rozumet, je to zamerne hodne slozite a vubec nevidite co vlastne kupujete (ja bych si auto, ktere nikdo nevidel, nikdy nekoupil). Proc lidi vzdycky hledaji tezka reseni pro jednoduche veci?
Staci se ridit, jednoduchou radou, investujte pouze do toho, cemu rozumite (protoze je jednoduche tomu rozument) a co si muzete prohlednout.
Tohle je nesmysl, nejde tomu rozumet, je to zamerne hodne slozite a vubec nevidite co vlastne kupujete (ja bych si auto, ktere nikdo nevidel, nikdy nekoupil). Proc lidi vzdycky hledaji tezka reseni pro jednoduche veci?
antropoid- Poèet pøíspìvkù : 15
Re fórum
Tak tady nerozumím ničemu. Polovina je smazaná?
Harry- Poèet pøíspìvkù : 9
Portfolio
Jakou část Vašeho portfolia tvoří konzervativní produkty?
marek.m.p.cz- Poèet pøíspìvkù : 9
Similar topics
» Moje aktuální "bankovní" portfolio - BAC, C, DBK...
» Tak to tu ještě nebylo! Ale co vlastně?
» Dlužíš.cz - jsme vaše zbraň proti neplatičům
» Warren Buffett a jeho portfolio. Kde ho najdu?
» Jak uspět na fóru: Chcete aby vaše příspěvky četlo co nejvíce lidí a byl na ně ohlas? Mám pár tipů...
» Tak to tu ještě nebylo! Ale co vlastně?
» Dlužíš.cz - jsme vaše zbraň proti neplatičům
» Warren Buffett a jeho portfolio. Kde ho najdu?
» Jak uspět na fóru: Chcete aby vaše příspěvky četlo co nejvíce lidí a byl na ně ohlas? Mám pár tipů...
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: