Jednoduchý software pro analýzu investic
2 posters
Strana 1 z 1
Jednoduchý software pro analýzu investic
Ahoj, dal jsem se na drobné, dlouhodobé i krátkodobé investice a marně hledám nějaký jednoduchý, přehledný prográmek pro analýzu všech investic - pokud možno v češtině...nebo někoho, kdo by vytvořil takový software v Excelu nebo Accessu...
Díky předem, Pupek...
Houp@centrum.cz
Díky předem, Pupek...
Houp@centrum.cz
Pupek- Poèet pøíspìvkù : 1
Re: Jednoduchý software pro analýzu investic
Dobrý den!
Aktuálně se tímto moc nezabývám, ale z vlastní zkušenosti i podle spousty rad, které jsem dostal od zkušenějších bych doporučil nehledat takovéto řešení. Jde samozřejmě o to, že každá individuální investice vyžaduje jedinečný přístup. Samozřejmě co se týče rozhraní pro obchodování např. u komoditních makléřů, většinou je možnost naprogramovat si vlastní skript, který bude vybírat konkrétní investice. Není však vhodné univerzální řešení pro všechno.
Petr
Aktuálně se tímto moc nezabývám, ale z vlastní zkušenosti i podle spousty rad, které jsem dostal od zkušenějších bych doporučil nehledat takovéto řešení. Jde samozřejmě o to, že každá individuální investice vyžaduje jedinečný přístup. Samozřejmě co se týče rozhraní pro obchodování např. u komoditních makléřů, většinou je možnost naprogramovat si vlastní skript, který bude vybírat konkrétní investice. Není však vhodné univerzální řešení pro všechno.
Petr
petas- Poèet pøíspìvkù : 11
Similar topics
» ČNB varuje před nepovolenými nabídkami investic
» Mikrostránky: Velmi efektivní a jednoduchý způsob propagace pro podnikatele
» Software - www.royalbiz.cz
» Software na technickou analýzu
» Software pro finanční poradce
» Mikrostránky: Velmi efektivní a jednoduchý způsob propagace pro podnikatele
» Software - www.royalbiz.cz
» Software na technickou analýzu
» Software pro finanční poradce